niedziela, 14 lutego 2016

Jaglany budyń



Serce wykonane techniką złocenia szlagmetalem, aniołek to transfer a ornament wycinanka.
troszkę patyny i wszystko.
Lakier do złoceń.

Przy niedzieli zapraszam na budyń z kaszy jaglanej.


kaszę jaglaną ugotować,jak ostygnie zblendować, dałam troszeczkę cukru trzcinowego.
Wczoraj jadłam budyń z orzechami i ziarnami z miodem, a dzisiaj z czarną porzeczką.
smacznego
jaga

16 komentarzy:

  1. Budyń wygląda super , może spróbuję jak nadejdzie ochota. Serduszka cudne , nie umiałabym takich wykonać. Pozdrawiam ciepło !!!

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Maryś potrafisz zrobić, spróbuj.
      pozdrawiam

      Usuń
  2. Serduszko prześliczne :)
    Budyń wygląda pysznie, nigdy takiego nie robiłam, muszę wypróbować :)
    Ściskam Cieplutko <3

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. a ja Twojego tortu nigdy nie jadłam.
      chciałam wpisać u ciebie post niedzielę ,ale nie mogłam ,pewnie tak dużo miałaś chętnych na tort hi hi
      buziaki

      Usuń
  3. Serducho przepiękne!Jak opisujesz wykonanie to wydaje się to takie proste:)

    OdpowiedzUsuń
  4. O mniam, mniam! :))
    Serduszka są świetne! Lubię takie.

    OdpowiedzUsuń
  5. Myślałam, że to jakieś stare sercowe zawieszki:)) no pięknie wykonałaś!
    Budyń super! Jaglanka jest rewelacyjna, do wszystkiego 0 i na słodko i na ostro:) Pozdrawiam serdecznie!:)

    OdpowiedzUsuń
  6. Prześliczne serduszko. A budyń wygląda bardzo smakowicie:)
    cudnego tygodnia i uściski

    OdpowiedzUsuń
  7. To moje smaki - takie blendowane budynie (często robię z kaszy manny), uwielbiam:))
    Piękne walentynkowe serce!
    Serdecznie pozdrawiam:))

    OdpowiedzUsuń
  8. Jakie wspaniałe serducho, boskie!!!Uwielbiam takie ozdoby!Ja często jem kaszę manną, budynie bardzo rzadko, muszę spróbować z jaglanej, bo wygląda smakowicie :-) Ściskam serdecznie :-)

    OdpowiedzUsuń
  9. Serduszko niezwykle eleganckie i wysmakowane, bardzo mi się podoba! Budyń spróbuję bo kombinacja z orzechami to właśnie jest to i dzięki za podpowiedź!

    OdpowiedzUsuń
  10. Twój budyń wygląda imponująco, nie wiem jak to robicie, że wychodzą Wam tak apetyczne... u mnie wychodzi nieładna masa, która nawet w 1/10 nie wygląda tak apetycznie...

    OdpowiedzUsuń
  11. bombeczka cudowna, podoba mi się, choć ja wolę robić w srebrze :)

    OdpowiedzUsuń

http://www.pinspire.pl/images/follow-button1.png

Liczba wyświetleń w zeszłym tygodniu

Google+ Followers

Szukaj na tym blogu