Serce wykonane techniką złocenia szlagmetalem, aniołek to transfer a ornament wycinanka.
troszkę patyny i wszystko.
Lakier do złoceń.
Przy niedzieli zapraszam na budyń z kaszy jaglanej.
kaszę jaglaną ugotować,jak ostygnie zblendować, dałam troszeczkę cukru trzcinowego.
Wczoraj jadłam budyń z orzechami i ziarnami z miodem, a dzisiaj z czarną porzeczką.
smacznego
jaga
Budyń wygląda super , może spróbuję jak nadejdzie ochota. Serduszka cudne , nie umiałabym takich wykonać. Pozdrawiam ciepło !!!
OdpowiedzUsuńMaryś potrafisz zrobić, spróbuj.
Usuńpozdrawiam
Serduszko prześliczne :)
OdpowiedzUsuńBudyń wygląda pysznie, nigdy takiego nie robiłam, muszę wypróbować :)
Ściskam Cieplutko <3
a ja Twojego tortu nigdy nie jadłam.
Usuńchciałam wpisać u ciebie post niedzielę ,ale nie mogłam ,pewnie tak dużo miałaś chętnych na tort hi hi
buziaki
Cudne walentynki!
OdpowiedzUsuńSerducho przepiękne!Jak opisujesz wykonanie to wydaje się to takie proste:)
OdpowiedzUsuńO mniam, mniam! :))
OdpowiedzUsuńSerduszka są świetne! Lubię takie.
ciekawa propozycja
OdpowiedzUsuńMyślałam, że to jakieś stare sercowe zawieszki:)) no pięknie wykonałaś!
OdpowiedzUsuńBudyń super! Jaglanka jest rewelacyjna, do wszystkiego 0 i na słodko i na ostro:) Pozdrawiam serdecznie!:)
Prześliczne serduszko. A budyń wygląda bardzo smakowicie:)
OdpowiedzUsuńcudnego tygodnia i uściski
To moje smaki - takie blendowane budynie (często robię z kaszy manny), uwielbiam:))
OdpowiedzUsuńPiękne walentynkowe serce!
Serdecznie pozdrawiam:))
Jakie wspaniałe serducho, boskie!!!Uwielbiam takie ozdoby!Ja często jem kaszę manną, budynie bardzo rzadko, muszę spróbować z jaglanej, bo wygląda smakowicie :-) Ściskam serdecznie :-)
OdpowiedzUsuńSerduszko niezwykle eleganckie i wysmakowane, bardzo mi się podoba! Budyń spróbuję bo kombinacja z orzechami to właśnie jest to i dzięki za podpowiedź!
OdpowiedzUsuńSmakowite! Dziś robię!
OdpowiedzUsuńTwój budyń wygląda imponująco, nie wiem jak to robicie, że wychodzą Wam tak apetyczne... u mnie wychodzi nieładna masa, która nawet w 1/10 nie wygląda tak apetycznie...
OdpowiedzUsuńbombeczka cudowna, podoba mi się, choć ja wolę robić w srebrze :)
OdpowiedzUsuń